Певецът купи апартамент в квартала на Алла В същия момент

...
Певецът купи апартамент в квартала на Алла В същия момент
Коментари Харесай

Киркоров олекна с милиард заради Пугачова

Певецът купи апартамент в квартала на Алла

В същия миг Филип е заседнал в задължения

Известно е, че кралят на съветския поп от дълго време интензивно влага в недвижими парцели. Филип Киркоров има няколко жилището в Москва, къщи в Съединени американски щати и България, както и първокласна вила в Гърция.

Не от дълго време артистът стана горделив притежател на мезонета на някогашния президент на Киргизстан. За жилището поп кралят трябваше да заплати тъкмо един милиард рубли.

Според Rosreestr, Киркоров е придобил елитното жилище през декември предходната година. В допълнение към към този момент платения милиард, изпълнителят трябваше да похарчи доста пари за ремонт и обзавеждане и интериор, подобаващи на звезда от неговия сан.

Самият апартамент се състои от две равнища и общата повърхност е 537 квадратни метра. Други два жилището на Киркоров, спрямо неотдавна добития, в този момент наподобяват напълно дребни - те се простират на площи от " единствено " 190 и 208 квадратни метра. Част от дрешника на звездата към този момент е превозен до новата му обител.

Между другото, в същата постройка кралят на поп сцената към този момент има апартамент, само че на друг етаж. Той го купи през 2000 -та за съвсем 4,5 милиона $. Ремонтът струваше още 2 милиона $. Площта на жилището е 260 квадратни метра.

Филип Бедросович влага единствено в недвижими парцели, а той самият, дружно с децата си, Мартин и Алла-Виктория, умерено продължава да живее в не по-малко първокласното си имение на залива на река Москва. Между другото, на този полуостров има единствено 30 къщи, а една от тях е купена от изпълнителя в навечерието на 50 -ия му рожден ден за 12 милиона $.

Не всичко обаче се оказа не толкоз просто. Журналисти схванаха, че самата прима на съветската сцена Алла Пугачова живее в същия квартал! Да, Киркоров в действителност купи апартамент наоколо основната жена и муза на живота си.

" Филип в действителност купи нов апартамент във Филиповски Лейн. Както той изясни, това е апартамент за децата му - за Алла -Виктория и Мартин. Новият апартамент е на същия етаж като този на Алла Пугачова. Сега някогашните съпрузи са съседи. Алла Борисовна влезе в тази къща след развода си с Киркоров при започване на 2000-те, апартаментът є беше даден от някогашния извънбрачен мъж на щерка ѝ Кристина Орбакайте - Руслан Байсаров ", описват другари на артистите.

Между другото, Киркоров има освен апартамент в Москва, къща в Московска област, само че и вила в Съединени американски щати, апартамент в България и имение в Гърция на северното крайбрежие на Крит, което коства 10 милиона евро.
" Сега имам четириетажна вила там. Интериорът е украсен в гръцки жанр, има няколко спални, с цел да могат нашите български родственици и другари да идват при мен. Всичко е направено в светли цветове, в съвсем всяка стая има красиви огромни джакузита ", - сподели Киркоров пред " Нова вълна ".

Интересно е, че при всички тези големи разноски положението на Филип Киркоров се прави оценка като съвсем пагубно. Според най-нови данни той не може по никакъв метод да се отърве от дълг в размер на 44 хиляди рубли - тези пари спрямо милиарда, който отиде за закупуване на апартамент са нищо. Освен това едвам неотдавна поп кралят направи ремонт в стаята на сина си, което му коства повече от милион рубли. Само едно легло в стаята на Мартин коства съвсем 100 хиляди рубли.

Независимо от това, дълги години остарял дълг притиска артистът, а правосъдните реализатори твърдят: още малко и Киркоров ще бъде лишен от опцията да пътува в чужбина...

Според медиите Филип Бедросович към този момент е натрупал към 140 милиона рубли дължими санкции. Според базата данни на FSSP артистът има повече от 20 санкции за безразсъдни действия и погрешно паркиране.

В допълнение към административните санкции, Филип има и дълг от 70 милиона рубли при заплащания по по взет заем. Адвокатът на артиста означи, че латвийска банка, от която Филип Киркоров е взел заем, е банкрутирала, а певицата не желал да изплати дълга на " на не ясно към кого ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР