Певецът Коцето Калки подари новата си празнична песен на деца,

...
Певецът Коцето Калки подари новата си празнична песен на деца,
Коментари Харесай

Коцето Калки подари песен на деца, лишени от родителска грижа

Певецът Коцето Калки подари новата си празнична ария на деца, лишени от родителска грижа. Музикантът стана лице на акцията " Пак ще бъде Коледа “ на SOS Детски селища България, която има две съществени цели. Първо - в навечерието на Коледа да насочи вниманието на обществеността върху една тревожна статистика – всяка година над 2 000 деца в България биват изоставени от родителите си, множеството от които още в родилния дом. Второ, да притегли донори в поддръжка на децата, които са лишени от родителска грижа или които са в риск да я изгубят.

Песента също носи името " Пак ще бъде Коледа “. В записа вземат участие фамилията на Калки – брачната половинка му Мартина Табакова ( " Музикант на годината “), синът му Теодор Георгиев – основен воин в клипа, както и деца от Национално музикално учебно заведение " Любомир Пипков “.

Кампанията започва на 30 ноември и ще продължи до 31 декември 2021 година

" Всяка година в България се изоставят над 2000 деца. Всички те имат потребност от семейство, а доста от тях са надарени и геният им се нуждае от поддръжка. Вгледайте се в детето на улицата и ще откриете една друга орис. Надявам се приятелите и почитателите ми и всеки, който може, да поддържа децата в риск като стане SOS Приятел “, споделя Коцето Калки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР