Певецът Константин е наркозависим от години, а освен това не

...
Певецът Константин е наркозависим от години, а освен това не
Коментари Харесай

Константин насилва 16-годишни момичета по тоалетните! Виж как Надя го търпи с десетки пиянства, дрога, побоища и изневери!

Певецът Константин е наркозависим от години, а също така не минава ден без да се напие с алкохол. Пороците на Коцето са толкоз доста, колкото и греховете му.

Изпълнителят на „ Ти си единствено осми клас “ в действителност неслучайно е изпял тази ария преди съвсем 20 години, защото и до през днешния ден обича да се натиска с сходни девойки. Това се случва по нощните клубове, където Коцето постоянно се друса и напива.

Певецът на „ Пайнер “, по време на следващия запой, дръпвал някое малолетно момиче в тоалетната, започвал да му предлага дрога и да му навира члена си в устата му.

Такива случаи с присъединяване на Константин имало доста. Накрая едно от девойките не издържало и пуснало тъжба против него. Девойката е единствено на 16 година, а Коцето е на 46 година

Освен полов див звяр, пиянде и наркоман, Коцето се изявявал и като наркодилър по доскотеките. Той се опитвал да пробутва на младите розов кристал и кокаин. Тези му действия били добре известни на полицията, която неведнъж е нахлувала в заведението му, с цел да го ревизира.

Когато бил нашмъркан или доста пийнал, Константин ставал нападателен и налитал на пердах за най-малкото.

От всичко това най-голяма пострадала е Надя, която съвсем всяка вечер виждала мъжа си в тази грозна светлина, само че продължава да му търпи изцепките.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР