Певецът и рапър Аарън Картър почина внезапно на 34 години,

...
Певецът и рапър Аарън Картър почина внезапно на 34 години,
Коментари Харесай

Последните думи на Аарън Картър: Наркотици, личен живот и още...

Певецът и рапър Аарън Картър умря ненадейно на 34 години, а това шокира музикалната промишленост. Причините за гибелта не са изяснени към момента, само че някои подозират, че в основата са опиати.

Виж още: Холивуд скърби за Арън Картър! Какво завещание остави на българската си избраница?

Преди да почине Аарън е споделил, че съвсем не използва марихуана, което опонира на слуховете, че е бил постоянно подвластен от нея.

" Не съм пушил марихуана от дълго време, от пет години съм чист ", е споделил Аарън в последното си изявление. Известно е обаче, че звездата е имал съвсем постоянен банкет на алпразолам ", прочут и като ксанакс. " Пия само ксанакс, само че всичко ми е предписано легално от лекар ", е споделил още в последното си изявление Аарън.

Виж още: Джиджи Хадид сподели " довиждане " на Twitter: " Помийна яма, цялостна с ненавист и фанатизъм! "  

За този медикамент е известно, че съществува риск от корист и развиване на лекарствена взаимозависимост, когато се приема в по-високи дози и дълготрайно време.

Рискът се усилва и при корист с други медикаменти, потискащи централната нервна система, и алкохол. Злоупотреба с лекуването може да усили риска от поява на мисли за самонараняване или самоубийство. Често се употребява от хора, страдащи от депресии или други душевен проблеми, написа в профилирани уеб сайтове.

Виж още: Ново риалити на Netflix учи на етикет и маниери, филмовият откъс сътвори скандал и възмути!

В предходно изявление Аарън е споделял, че страда от разнообразни ментални проблеми, измежду които меланхолия, разстройство на личността, шизофрения и мощно безпокойствие. " В момента работя най-вече върху себе си, менталното си здраве и връзката ми ", са също едни от последните думи на Аарън. Припомняме, че рап звездата има дете от българката Мелани Мартин. През последните две години двамата ту се събираха, ту се разделяха.

" Двамата си казахме и направихме неща, за които съжаляваме. Някои даже не бяха истина, само че говорихме пред медиите. Научихме си уроците и продължихме дружно напред ", сподели по-рано през годината Картър. Мелани съобщи в обществените мрежи, че е потресена от случилото се и моли за почитание към фамилията в този сложен за тях миг.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР