Певецът и писател Константин Трендафилов още не може да забрави

...
Певецът и писател Константин Трендафилов още не може да забрави
Коментари Харесай

Ето я жената, която разби сърцето на Папи Ханс! Той все още не може да я забрави

Певецът и публицист Константин Трендафилов още не може да не помни португалката, която завладяла сърцето му предишното лято, научи HotArena.

По време на присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър ” той показа, че чаровната чужденка била в България за малко, само че съумяла да му влезе под кожата. Папи Ханс продължавал да мисли за нея и даже й посветил последната си ария „ Твой ”, издават осведомени.

Новият шлагер на риалити звездата е много по-различен от предходните и носи любовно обръщение. „ Всички ме питат с кой съм, още им споделям, че твой съм ”, пее Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е написан за някогашната му Дара, само че истината се оказва по-различна. Малко след раздялата с младата изпълнителка Трендафилов срещнал красива португалка, само че случката им траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това интимните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията до България. Константин обаче не съумял да я не помни и още мислел за нея, настояват негови близки.

Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка ”, показа Папи във „ ВИП Брадър ”. Той не крие, че е изживял бурна, въпреки и краткотрайна обич, която е оставила дълбоки следи в съзнанието му.

„ Уикенд ” научи, че чужденката, взела мозъка на Трендафилов, се споделя Рита Патрочинио . Брюнетката може да се похвали с дълги крайници и стройна фигура, които явно много са впечатлили артиста. Той се надявал двамата да се срещнат още веднъж и бил подготвен да пътува до Лисабон единствено с цел да я види.

Константин е безапелационен, че поддържа топли другарски връзки с всичките си някогашни приятелки, в това число и с певицата Дара. С нея изкара една година - раздялата им не била разследване на невярност, а на другите им възгледи за бъдещето. „ Не е имало трети човек сред нас, просто в един миг пътищата ни се разминаха ”, споделял е Папи Ханс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР