Певецът и музикант Илиян Михов постигна постижението, на което могат

...
Певецът и музикант Илиян Михов постигна постижението, на което могат
Коментари Харесай

Баровеца: Направо избих рибата

 Певецът и музикант Илиян Михов реализира достижението, на което могат да завидят и най-големите майстори на въдицата. За един ден в компанията на свои другари той съумя да хване 7 шарана, 4 сома и 1 амур.

" Направо избих рибата! И безусловно, и преносно. В този ден доста ми се получаваха нещата. Доволен съм от улова. Имаше толкоз доста, че дадох на другари и на щерка ми, занесох и у дома ", описа пред " България Днес " Баровеца. Постижението си той съумява да записва на микроязовир край софийското село Герман. Местните хора се майтапят с него, че рибите към този момент го познават, и щом се появи, стартират под строй да излизат на брега.

" Обичам да ми е близо, когато отивам на лов на риба. Не съм обожател на дългите пътувания. Приятели ме канят да вървим на язовир " Кърджали ", само че това значи да пътувам 3-4 часа единствено в едната посока. Също толкоз време ще ми отнеме и да почистя рибата. И се губи наслаждение от риболова - вместо да си почиваш, се уморяваш ", изясни обичаният реализатор. Лично той приготвил един от уловените сомове и споделя, че му се е получил чудесно. И разумно бързо е похапнат.

От дълги години артистът обича да разпуска с въдица в ръка. Макар да е фен, има и други съществени достижения. Преди четири години Баровеца сложи персонален връх за улов - толстолоб с тегло от 17,4 кг. Подводният звяр бе с дължина от метър и половина и несъмнено впечатли с размерите си. Михов обаче прояви достойнство и пусна рибата на независимост. Преди това обаче не пропусна да си направи няколко фотоси с чудовището, с цел да може след това като един същински риболовец да се похвали пред другари.

" Риболовът не е просто прелестно занятие, а метод на отмора. Обичам да съм край водата и да я виждам - това ме успокоява. Няма нищо по-хубаво от това след поредност от тежки професионални задължения да взема въдицата и да застана на брега на някой водоем ", показа искрено артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР