Певецът и актьор Орлин Павлов скочи на Софийска вода за

...
Певецът и актьор Орлин Павлов скочи на Софийска вода за
Коментари Харесай

ВиК ужили Орлин Павлов! Певецът подава жалба заради родителите си

Певецът и артист Орлин Павлов скочи на „ Софийска вода " за надписани сметки. Той показа, че става дума за къщата на роднините му, които са били ощетени с към 200 лв..

За случая звездата показа първо в Инстаграм, наблягайки, че става дума за „ чисто изнудване “.

„ Има някакви 200 кубика вода от горната страна по наши калкулации. Трябва да отида, да ревизира и да схвана, че грешката не е в нас. Това е фамилна къща. На адреса са нашите майка ми, татко ми, баба ми и дядо ми, вуйчо ми и вуйна ми... И тези 200 кубика са изтекли отнякъде, а от кое място - нямам концепция. Имаме водомери, никой не краде вода. Има разлика в отчитането, а тези кубици се разпределят. Майка ми би трябвало да заплати 150 лева, вуйчо ми има 190 лева, ще схвана и другите надценки. Струва ми се нелогично, това не е оставен апартамент.

Хората живеят там, аз вървя постоянно, няма забравено казанче да вземем за пример... Да, ние можем да оказваме помощ не родителите си, само че има хора, което не могат ", добави Павлов пред „ Телеграф “.

42-годишиият създател показа, че ще си търси правата, в случай че е належащо. „ Преди да подам тъжба, желая да се убедя, че грешката не е в нас. Ще ги платим, само че след това отново ще има – имате да давате. Искам да съм сигурен, гняв ме е и бях прочувствен, само че има хора които не могат да си го разрешат. Водата в нито един случай не е евтина “, добави той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР