Певецът Галин призна, че съсед му наводнил апартамента, който си

...
Певецът Галин призна, че съсед му наводнил апартамента, който си
Коментари Харесай

Лош късмет: Галин хвърли тлъста пачка за нов дом, а после се случи нещо ужасно

Певецът Галин призна, че комшия му наводнил жилището, който си купи наскоро в София. „ Много добре се усещам в новото жилище, макар че един комшия реши да прави ремонт и ми наводни кухнята. Това е неприятно, само че той ще си поеме разноските, с цел да оправи нещата. " Това съобщи музикантът пред LOVE style.

Всички разискват сватбата на принц Хари и Меган, само че никой не обърна внимание на един значим подробност, който има изключително значение за младоженеца!


" Иначе се усещам добре. И в персонален проект също. Аз като цяло съм човек, който желае и още, и още. Като че ли съм малко неутолим. Все желая нови преживявания. Младо момче съм и няма нищо по-нормално от това да имам връзки. Не споделям дали съм във връзка, или не, тъй като виждам сътрудници, които вършат персоналния си живот притежание на медиите и след това не им вървят нещата. Това, което мога да кажа, е, че съм извънредно благополучен в персонален план”, разкрива Галин.

Палавата Моника Валериева се направи на секси даскалица, пусна чисто гола СНИМКА, гледайки мръсно през очила!

Преди време артистът беше удостоверил информацията, че татко му е имал любовна случка със сестрата на Преслава – Ивелина Колева . Явно това е останало в предишното, тъй като в този момент родителите му са в прелестни връзки. „ Тази история е забравена. Майка ми и татко ми са щастливи дружно. Дори в този момент са на посетители при сестра ми в Германия. Ходят и на почивки по света. Старая се да им осигуря опция да попътуват до разнообразни страни”, споделя още Галин.

Къща, издигната от Шарлопов, е измежду най-желаните в света, продава се за 1,4 млн. евро! Ексклузивни СНИМКИ

Той не крие, че има леки естетични корекции по себе си. Изправял си е носна бариера на носа преди две години, с цел да може да диша по-добре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР