Певецът Джейсън Деруло стана горд татко на момченце. Приятелката му

...
Певецът Джейсън Деруло стана горд татко на момченце. Приятелката му
Коментари Харесай

Джейсън Деруло стана баща СНИМКИ

Певецът Джейсън Деруло стана горделив баща на момченце. Приятелката му Джена Фрумс го подари със наследник, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ".

27-годишната Фрумс персонално заяви радостната новина, че с Деруло са станали родители на момченце на 8 май. От пост в страницата на таткото излиза наяве, че момченцето ще носи неговото име и ще се споделя Джейсън Кинг Деруло.

Щастливата майка разгласява в Инстаграм фотоси с таткото и бебето, направени по време на престоя ѝ в болничното заведение. " Бегъл взор към първата седмица с нашия здрав и хубав дребен крал ", гласи съпътстващият фотографиите текст. От благите фотоси се вижда, че Деруло не се е отделил и за момент от двете си най-любими същества и интензивно е помагал на младата майка.

" Животът в този момент закупи доста по-голям смисъл и аз съм признателна. Преизпълнена съм с голяма обич към това момченце. Досега не знаех, че то е всичко, от което се нуждая ", написа още Джена Фрумс.

Джейсън Деруло и майката на сина му се срещнаха във фитнес залата и започнаха да се срещат преди началото на пандемията предишния март. Година по-късно двойката оповести, че чака първото си дете.

Миналия месец като посетител в шоуто на актрисата Дрю Баримор 31-годишният Деруло показа какъв брой е разчувствуван, че ще става татко.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР