Певецът Джъстин Бийбър отменя своите концерти, тъй като се бори

...
Певецът Джъстин Бийбър отменя своите концерти, тъй като се бори
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър отменя концерти, бори се с рядко заболяване

Певецът Джъстин Бийбър анулира своите концерти, защото се бори с рядко заболяване, което предизвиква пареза на лицето, предадоха осведомителните организации, представени от Българска телеграфна агенция. 

Изпълнителят на " One Time " разгласи, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, който се появява, откакто вирусът на херпес зостер засегне лицевия нерв покрай ухото. В резултат на това половината лице остава неподвижно.

" Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихна от тази страна на лицето си. Тази ноздра няма да помръдне ", сподели Бийбър във видео, качено в профила му в Инстаграм.

Той демонстрира на февовете си, че не може да движи дясната част на лицето си. “Напълно неподвижна е тази страна на лицето ми ", споделя артистът. 

Изпълнителят анулира доста изяви в родната си Канада в последните дни и остави недоволни почитателите си. “За тези, които са разочаровани от анулираните концерти - аз просто физически, явно, не мога да ги направя ", съобщи 28-тодишният артист. “Това е доста съществено, както можете да видите ". 

Изпълнителят сподели, че прави специфични извършения в опит да възвърне придвижването на дясната страна на лицето си. Синдромът на Рамзи Хънт продължава приблизително към три седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР