Певецът Деян Неделчев, известен в последните години като Икебаната, е

...
Певецът Деян Неделчев, известен в последните години като Икебаната, е
Коментари Харесай

Икебаната стана сервитьор на Канарските острови

Певецът Деян Неделчев, прочут в последните години като Икебаната, е станал сервитьор на Канарските острови, написа Телеграф.

Това разгласи и поетът и водещ на „ По света и у нас “ Костадин Филипов. Двамата трябваше да показват дружно общата си ария „ Счупени души “, само че поради новата си работа музикантът пропусна събитието.

В столичен пиано-бар Филипов показа третата си стихосбирка „ Нощ и нож “ (изд. „ Персей “), в която са включени и няколко текста, по които към този момент са основани песни. Авторът бе поканил изпълнителите им като Маргарита Хранова и Орлин Горанов да ги изпеят онлайн на промоцията. Премиерно прозвуча и най-новата - „ Счупени души “, само че на запис, а преди този момент на видеоекрана бе прожектирано клипче, изпратено от Деян Неделчев от плажа под палмите. Косьо изясни, че артистът, собственик на един от 10-те най-уникални гласа в света, не може да участва персонално, защото е почнал работа като сервитьор на Канарите. „ Трябва въпреки всичко някак да се изхранва “, добави поетът.
Той описа и историята на песента, по какъв начин към 20 ч. вечерта музикантът му е звъннал да го пита кое му е най-любимото стихотворение, с цел да направи ария по него, а 6 часа по-късно му е изпратил демозапис на композицията. Така баладата с аранжимент на Константин Джамбазов е записана във Варна, има и клип, към този момент разполагаем в YouTube. Косьо разкри още, че по същото стихотворение „ Счупени души “ е написал музика и създателят на незабравимите шлагери „ Детски спомен “, „ С днешна дата “, „ Няма пътища обратно “ и доста други - Димитър Пенев.

Маестрото самичък съобщил новината на поета, само че малко по-късно влезнал в болница, където умря през юли. „ Може би в никакъв случай няма да можем да чуем неговата мелодия “, тъжно заключи майсторът на римите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР