Певецът 40 години не говори със семейството сиЕстрадният ас Васил

...
Певецът 40 години не говори със семейството сиЕстрадният ас Васил
Коментари Харесай

Васил Найденов не отишъл на погребението на брат си

Певецът 40 години не приказва със фамилията си

Естрадният ас Васил Найденов продължава да не поддържа връзка с роднините си от страна на татко си Михаил Найденов към този момент повече от 40 години. Заради влошените им връзки артистът не отишъл на погребението на по-малкия си брат Жорж, който дълго време бе тежко болен, споделят съседи на фамилията от столичния квартал „ Дружба “.
Жорж бе попаднал в медийното пространство преди години, откакто стана ясно, че е бил настанен в клиника за психологично заболели, а преди този момент просел в столицата. Мъжът умрял в резултат на множеството си болести. Като млад работил в киноцентъра в „ Бояна “, само че внезапно почнал да губи зрението си.

Лекарите те мъчно открили диагнозата му-аденом на хипофизната жлеза . Въпреки интервенциите той останал неработоспособен. После го покосил инсулт, който му докарал пареза на лявата част на тялото, и не след дълго умрял. Васил Найденов научил от познати за кончината му. Той в никакъв случай не е поддържал връзка с второто семейство на татко си Михаил. От него има още един полубрат Любо и сестра Таня. Единствено с нея се бил срещнал на собствен концерт преди доста години, само че по този начин и не се сближили. Кеца не общувал нито с братята и сестрите си, нито с племенниците си.

Причината е, че не е общувал с татко си, който изоставя него и майка му малко след раждането на бъдещата естрадна икона. Михаил напуща фамилията, когато Васко е на годинка. „ След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми сподели: „ Аз съм твоят татко “. Онемях. Човекът ми беше непознат, усещах се неудобно и неуместно . Не го усещах като татко, бяха ме отгледали други “, разказвал е артистът. Заради това, че пораства без татко и че рано остава сирак поради кончината на своята майка Маргарита, тримата, които са го гледали, са вуйна му по майчина линия, баба му и дядо му.

Майка му, която била надарена оперна певица, си отива от този свят от рак единствено на 42 години. „ Бях в казармата, когато умря навръх именния си ден на Цветница и по този начин и не ме видя като артист. Малко по-късно влязох в Консерваторията. Но... по този начин е било писано. Може би околните ни хора ни оказват помощ отнякъде “, разсъждава Найденов. През 2016 година в предаването „ Търси се “ изпълнителят на „ Телефонна обич “ искрено показа, че след загубата на вуйна си към този момент няма живи родственици и семейство, защото не поддържа връзка с братята и сестра си от втория брак на татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР