Peugeot разпространи първите подробности за участието си на международното изложение

...
Peugeot разпространи първите подробности за участието си на международното изложение
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2024: Само електромобили на щанда на Peugeot

Peugeot популяризира първите детайлности за присъединяване си на интернационалното ревю в Париж, което ще се организира в средата на идващия месец.

Всеки един от демонстрираните на щанда на френската марка коли ще бъде с напълно електрическо задвижване, като съществени акценти ще бъдат три модела- новите, Long Range модификациите на E-3008 и E-5008, както и напълно новата електрическа версия на 408- E-408.

Въпреки че от Peugeot не споделят детайлности за E-408, такива към този момент има за маратонските осъществявания на E-3008 и E-5008

Други забавни новости, които Peugeot ще показа на салона в Париж, са INCEPTION Concept, напълно новата електрическа кормилна система Hypersquare, която ще стане част от общоприетото съоръжение на всеки един от представителите на компанията от 2026 година, и идващото потомство на емблематичният за марката i-Cockpit. Феновете на спортните коли пък ще имат опция да се допрян до 9X8 Hybrid Hypercar от WEC шампионата на FIA.

На щанда на Peugeot ще бъдат демонстрирани също по този начин и напълно електрическите E-208- най-продаваната електрическа кола във Франция за първата половина на годината, E-2008, E-308, E-3008 и E-5008. Назад

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР