PEUGEOT разпространи първата информация за най-новото попълнение в моделното си

...
PEUGEOT разпространи първата информация за най-новото попълнение в моделното си
Коментари Харесай

Новото електрическо PEUGEOT E-5008 идва със седем места и автономност от до 660 километра

PEUGEOT популяризира първата информация за най-новото попълнение в моделното си портфолио- напълно електрическото E-5008.

От Peugeot споделят, че създаденото въз основата на модулната платформа STLA Medium E-5008 е основано с концепцията да отговори на потребителските условия за огромен SUV с електрическо задвижване, впечатляващ дизайн, привлекателен и съвременен интериор, както и успокоение във връзка с свободния пробег.

Новото PEUGEOT E-5008 ще бъде пуснато в продажба през есента на тази година, като ще бъде налично в две версии- Allure и GT, с избор сред три пакета и три осъществявания на задвижващата система- 210, 230 и 320 конски сили (два мотора и четири задвижващи колела). Налични ще бъдат също по този начин и две електрифицирани версии на модела- хибридна (48V) със 136 конски сили и зареждаем PHEV хибрид със 195 конски сили.

PEUGEOT E-5008 (дължина 4.79 м, широчина 1.89 м и височина 1.69 м), което ще се създава в завода на марката в Сошо, ще бъде оборудвано със също по този начин създадени във Франция батерийни кафези, които ще разрешават бързо зареждане с потенциал за генериране на заряд от 20% до 80% за 30 минути. Колата ще се предлага с гаранция ALLURE CARE от 8 години или 160 000 километра.

Вътрешността на новия модел ще предложи с 21-инчов PEUGEOT Panoramic i-Cockpit, нов стилен многофункционален волан, система за косвено осветяване, програмируеми за бърз достъп до някои от бордовите подсистеми i-Toggles бутони, интегриран ChatGPT и други.

E-5008 може да бъде изпълнено с повече от 40 системи за повишение на комфорта и сигурността, включително адаптивен круз надзор, полуавтономно ръководство, система за видеонаблюдение към транспортното средство VisioPark 360 и други.

Товарната съдържимост на PEUGEOT E-5008 е 748 литра в петместна настройка, 259 в седемместна и до 1815 при сгънати задни седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР