PEUGEOT разкри информация за още една премиера, която ще представи по

...
PEUGEOT разкри информация за още една
премиера, която ще представи по
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: PEUGEOT впечатлява с e-LEGEND CONCEPT

PEUGEOT разкри информация за още една премиера, която ще показа по време на международното ревю в Париж в началото на идващия месец. Новият автомобил ще бъде концептуален и ще се нарича e-LEGEND, а ентусиазъм за неговата разработка инженерите и дизайнерите на марката са намерили както в предишното, така и в сегашното и бъдещето.

С съществени габарити дължина 4650 мм, ширина 1930 мм и височина от единствено 1370 мм, и междуосие от 2690 мм, PEUGEOT e-LEGEND ще дебютира с новаторска система за ръководство с два автономни и два ръчни режима, които ще могат да бъдат избирани според от пътната конюнктура или настроението на модача.

Автономният режим SOFT е предопределен за постигането на допустимо най-високия комфорт за лидера и неговите спътници, а при SHARP акцентът попада върху точното и динамично ръководство. В взаимозависимост от избрания режим, интериорът на e-LEGEND се променя, като кормилото се скрива, за да освободи още по-добра видимост върху 49-инчовия бордови екран, предните седалки се накланят, подлакътниците се активират, само че главните контролни уреди и функционалности остават под надзор през централната подпора, интегрирана в седалката лидера.

Двата ръчни режима на ръководство на PEUGEOT e-LEGEND са обозначени тематично LEGEND и BOOST, като първият подчертава върху по-плавното, а вторият върху по-динамичното държание на пътя.



На борда на PEUGEOT e-LEGEND е интергирана още една оригиналност на PSA Groupe, а именно виртуалният , разработен взаимно със SOUNDHOUND.

Задвижващата система на PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT е изцяло електрическа, като на борда е интегрирана батериен блок с потенциал от внушителните 100 kWh, а задвижващи са и четирите колела. Електромоторът предлага мощ от 462 конски сили и въртящ миг от 800 Нм, които са достатъчни с цел да може концепцията да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 220 км/ч.

Батерията на PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT обещава автономност от 600 км (WLTP стандарт за замерване), като заряд за 500 км може да бъде доближат единствено за 25 минути при използването на система за бърз заряд.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР