Peugeot лансира нова гама велосипеди LEGEND, вдъхновена от стила на

...
Peugeot лансира нова гама велосипеди LEGEND, вдъхновена от стила на
Коментари Харесай

Нови ретро велосипеди от Peugeot

Peugeot стартира нова гама колела LEGEND, въодушевена от стила на емблематичните модели на марката. Проектирана на първо място за градска приложимост, сбирката LEGEND включва разнообразни стилове: Fixie, Urban, Road и City.

Модели PEUGEOT LEGEND LC01 - City


LEGEND LC01 D7
Отличаваща се с емблематичния челен венец с три лъва PEUGEOT LEGEND, хубавичко стоманена рамка и винтидж цветове символизират идентичността на приключението, което оферират велосипедите PEUGEOT. Ще карате велосипеда със жанр, с помощта на комфортната седалка с релефно лого и ръкохватки на кормилото в същия цвят. Наличен в бял, оранжев или зелен цвят.

LEGEND LC01 N7
Моделът LC01 N7 съдържа стоманена рамка и съединена вилка. Той черпи ентусиазъм непосредствено от най-емблематичните колела PEUGEOT. Предният венец с трите лъва PEUGEOT LEGEND е оборудван с най-новата технология под формата на 7-степенна задна главина Shimano Nexus. Тази трансмисия улеснява прекъсването и потеглянето, защото е допустима промяна на предавките в спряло състояние. Наличен в златист цвят.

LEGEND LC01 D7+
Велосипедът LC01 D7+ се отличава с емблематичния дизайн с черно-бял шахматен претекст. Снабден с 21-степенен дерайльор Shimano, той е съвършен за колоездене в града. Предният фар с динамо и гумите с отразяващи ленти вършат градското колоездене безвредно и комфортно. Наличен в наследник или оранжев цвят.

PEUGEOT LEGEND LU01 – Fixie urban


Предназначен за града, велосипедът LU01 има закрепена предавка. Дизайнът е поклон към първите колела PEUGEOT, създадени през 1885 година, които са имали сходна трансмисионна система. Велосипедът сплотява традициите с най-новите трендове. Този модел със стоманена рамка е оборудван с челен венец с 42 зъба в комбиниране със заден венец с 8 зъба. Предлага се в оранжево.

PEUGEOT LEGEND LR01 - Road


LR01 е построен към най-емблематичния дизайн на рамката на велосипед PEUGEOT. Пъргав и динамичен, той е съвършен за колоездене в покрайнините на актуалните градове. Със стоманена рамка и плоско кормило, този комфортен, маневрен велосипед ви дава опция да прекосите града. LR01 е оборудван с 16-степенна трансмисия Shimano. Предлага се в бял цвят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР