PEUGEOT даде възможност на своите последователи да изберат дизайна на

...
PEUGEOT даде възможност на своите последователи да изберат дизайна на
Коментари Харесай

ФАЗА 1 ОТ ОПЕРАЦИЯ PEUGEOT #CAMOCATCH ПРИКЛЮЧИ, РЕЗУЛТАТИТЕ СА ЯСНИ

PEUGEOT даде опция на своите почитатели да изберат дизайна на камуфлажа, който ще бъде употребен от новия PEUGEOT 3008 по време на неговите развойни проби по пътищата на Европа.

През май 10 новаторски и впечатляващи камуфлажни дизайна от PEUGEOT бяха подложени на обществено гласоподаване на страниците на марката в обществените медии. Тези дизайни прикриват формата и линиите на каросерията на новия PEUGEOT 3008, като в същото време основават неспокойствие за идното показване.

Хиляди души гласоподаваха на страниците на марката в обществените медии: Фейсбук, Instagram, Twitter и LinkedIn.

От десетте разновидността на дизайнерите на PEUGEOT, шестте, които получиха най-вече гласове, бяха следните:
• Paint от тематиката " Street Art ".
• Menthol от тематиката " Optic Art ".
• Jazzy от тематиката „ Proto`type “.
• Neon от тематиката " Street Art ".
• Marakech от тематиката " Оптично изкуство ".
• Tokyo от тематиката " Proto`type ".

Шестте камуфлажа, определени от обществеността, ще бъдат създадени през юни и ще бъдат употребявани за прикриване на новия PEUGEOT 3008, който ще бъде тестван по европейските пътища сред 15 юли и 15 август.

През това време всички късметлии, видели и снимали един от тези камуфлажни PEUGEOT 3008 (в сходство с разпоредбите за пътна безопасност) могат да разгласяват изображението в една от страниците на марката в обществените медии с думите #CamoCatch и @Peugeot.

Всички фотоси (по една на човек), които са оповестени в обществените медии, ще бъдат събрани, с цел да се дефинират шестима спечелилия, които да бъдат измежду първите, тествали новия PEUGEOT 3008 през 2024 година

Peugeot ползва тактика за съдействие и партньорства с млади дизайнери от началото на 2023 година Този път марката разшири съдействието до по-широка интернационална публика посредством обществените медии.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР