Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет

...
Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова оглавява АББ

Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка, беше определена за ръководител на УС на Асоциацията на Банките в България.

Изборът става факт след съвещание на УС на АББ, което се организира през днешния ден в София, и е самопризнание за дейната роля на Петя Димитрова като член на управителния орган на организацията и водач на една от водещите банки на българския пазар.

„ Искам да благодаря на членовете на Управителния съвет за високото доверие, което ми гласоподават с този избор. Приемам поста като самопризнание и дълготраен ангажимент, който се случва в основен за страната ни миг с завършване на процеса на присъединение на България към еврозоната “, с тези думи Петя Димитрова благодари за избора.

Асоциацията на Банките в България е основна организация, сплотяваща комерсиалните банки у нас. Създадена през 1992 година тя е една от най-важните и авторитетни браншови организации в България.

Петя Димитрова е основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка. Професионалният ѝ път в Пощенска банка стартира през 2003 година като основен финансов шеф на осемте дъщерни компании на „ Юробанк И Еф Джи Груп “ в България, а през 2012 година госпожа Димитрова става основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка.

Под нейно управление Пощенска банка единствено за няколко години реализира две сполучливи покупко-продажби като придобива и интегрира за рекордно малко време първо Алфа Банк - клон България, а по-късно и Банка Пиреос България. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР