Петя Дикова сподели пред свои близки, че би напуснала на

...
Петя Дикова сподели пред свои близки, че би напуснала на
Коментари Харесай

Петя Дикова изплака: Мъжът ми е…

Петя Дикова показа пред свои близки, че би напуснала на мига bTV, в случай че не и трябваха пари. Унижението на което бе подложена бе голямо. Оказва се, че тъй като мъжът й Илиян Любомиров не може да си разреши да устоя семейство и не е от най-заможните господа, Петя е принудена да работи като кореспондент. Tя преглъща егото си, колкото и унизителна да е обстановката.

Шамарът, който щерката на Аня Пенчева получи след гостуването на Вики от „ Мастило “ и децата й, ще го помни цялостен живот. Припомняме, че тя беше намалена от водеща в кореспондент след скандалното изявление.

Вместо да стане и да си тръгне, Петя понася философски обстановката и продължава да работи в малкия екран, която смята за собствен втори дом.

Как се стигна до тук? През месец юни Вики от „ Мастило “ бе поканена да гостува при Петя с двете си отрочета. Те се държаха извънредно безочливо и невъзпитано. Вдигнаха студиото с краката нагоре. Демонстрираха брутална нецензурност, говорейки вулгаризми и мръсни думи в ефир. Oт  медията упрекнаха Дикова, че не е съумяла да овладее хауса в студиото.

На всичкото от горната страна Вики не се скара на децата си, в противен случай, дори поддържа тяхното държание.

Автор: kliuki.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР