Петя Дикова се опитва да издърпа мъжа си от Нова

...
Петя Дикова се опитва да издърпа мъжа си от Нова
Коментари Харесай

И мъжът на Петя Дикова драпа за Би Ти Ви?

Петя Дикова се пробва да издърпа мъжа си от Нова тв в Би Ти Ви, подозират сътрудници на бременната телевизионерка. Таткото на нейното дете – Илиян Любомиров, който е ко-водещ на Гала, е бил видян на работното място на своята половинка, което дало мотив да се пусне слух, че се натиска за сладка работа там.

Макар че публично е в майчинство в очакване на първата си рожба, Петя продължава понякога да върви по всемирски и имиджови събития, проведени от нейните работодатели. Освен това се твърди, че защото бебето още не се е родило, имала време за срещи с шефовете, на които водела и своята половинка. „ Със сигурност желае да го набута в Би Ти Ви ”, считат хора в малкия екран. Запознати настояват, че Илиян имал доста по-големи упоритости от това да се седи на сладки приказки всяка заран в студиото на Гала и да разяснява тематики, които изобщо най-вероятно не го вълнуват. Заплатата от 3 бона, за която „ Уикенд ” към този момент писа, че му дават в „ На кафе ”, била единственият тласък да продължава да пътува всеки ден до студиото в Нови хан. „ Ако му предложат да прави лично предаване или даже графа в Би Ти Ви, надали ще откаже ”, разясняват в най-гледаната телевизия.

От „ На кафе ” обаче правели проблеми на Илиян за всяка обществена изява, която може да го свърже с Би Ти Ви. Въпреки това предишния вторник той показва очевидна непосредственост с най-гледаната телевизия по време на разкриване на акцията „ Направи го в този момент ” на Иван и Андрей, целяща поощряване на раждаемостта. Петя Дикова е едно от формалните лица на акцията и разумно бе поканена на откриването ѝ. Но не пристигна сама, а с мъжа си, видяха всички участвали на събитието публицисти. Двойката беше застанала край една от дребните масички, подредени в двора на прочут столичен хотел, чиито притежатели месеци наред бяха търсени с европейска заповед за арест, а неотдавна ги заловиха в Испания. Именно там се организира откриването на акцията. Когато един от репортерите снима бъдещите родители дружно, те настояха фрагментите да се изтрият. „ Тъй като работим в разнообразни малките екрани, се изисква различен тип съгласуваност, с цел да се появим дружно във вестниците ”, изясни претекстовете си Илиян. Фактът, че събитието е публично, а присъстващите публицисти са поканени да снимат и пишат за всичко, обвързвано с него, в това число за известните хора на откриването, не го успокои. Петя пък сама изтри фотосите, направени с персоналния телефон на репортера, с цел да е сигурна, че няма да се разгласяват.

Най-вероятно в контракта на Илиян, както във всички сходни документи, е записано, че той няма право да се появява по други малките екрани, нито да взе участие в техни акции. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР