Петя Дикова остава в телевизията, но вече не като водеща,

...
Петя Дикова остава в телевизията, но вече не като водеща,
Коментари Харесай

Орязаха ефира на Дикова, Любенова и Марчева се сбогуваха с bTV

Петя Дикова остава в малкия екран, само че към този момент не като водеща, а като създател на лична световна графа

Голяма смяна чака феновете, които избират да стартират събота и неделята си с bTV.Диана Любенова, Жени Марчева и Петя Дикова се разделят с работните си места като водещи, разгласи публично малкия екран на уеб страницата си. На тяхно място ще гледаме изгряващите звезди Бесте Сабри и Митьо Маринов. Най-радикална е смяната за Диана Любенова, написа Hotnews.bg.

Тя се разделя изцяло с bTV, като си потегля с „ благодарности за дългогодишната работа “ Жени Марчева пък се завръща към корените си.  След като се построи като публицист в „ Дарик “, тя още веднъж ще се занимава с радио, само че този път в станциите, които са благосъстоятелност на bTV.

Петя Дикова остава в малкия екран, само че към този момент не като водеща, а като създател на лична световна графа, в която се чака да прави изявленията с родни и международни звезди.

Това сигурно значи доста по-малка натовареност и по-малко време на екран за дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков, написа уеб страницата vihrogon. За разлика от водещия на „ Преди обед “ Сашо Кадиев, Марчева и Любенова не получиха късмет да кажат сбогом на феновете. Те към този момент не разясняват протичащото се и в обществените мрежи. При всички случаи способността им да измъкнат максимума от събеседниците си онлайн в студиото, ще липсва на феновете.

Това умеене, което владееха напълно и двете водещи, към този момент не предизвиква и развива в младото потомство публицисти. Те са научени да работят с „ авансово конкретизирани въпроси “ и не смеят да са отклоняват от сюжета.

Интересен подробност е, че в известието за измененията в „ Тази събота и неделя “ не се загатва за различен основен човек от екипа на предаването – Мария Цънцарова. Журналистката, която бързо стана фаворитка на феновете и получи виновни задания, като воденето на диспути, към този момент е обгърната в тайнственост от шефовете си. Като нищо не е изключено – нито уволняване, нито покачване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР