Петя Дикова най-вероятно ще се върне на работа почти веднага

...
Петя Дикова най-вероятно ще се върне на работа почти веднага
Коментари Харесай

Петя Дикова се връща на работа веднага след раждането, за да издържа безработен мъж и две деца

Петя Дикова най-вероятно ще се върне на работа съвсем незабавно след второто си раждане, дочу HotArenaписа „ Уикенд ”. Мъжът на водещата – Илиян Любомиров, се раздели с контракта си на панелист в предаването „ На кафе ” и стопените му приходи мъчно покриват финансовите потребности на фамилията. Налага се ситуацията да се избавя от нежната половинка в двойката.

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои надалеч от камерите на Би Ти Ви, където водеше светското предаване „ Култ ”, преди да роди. Петя смяташе да си остане у дома най-малко до момента в който към момента нероденото й второ дете стане на годинка. Рязка промяна във финансовото положение на фамилията й обаче наложила да се мисли за смяна и в проектите на бъдещата майка. Бременната Дикова до неотдавна можеше умерено да разчита за пари на своята мощна половинка Илиян. Но от предишния месец поетът публично е незает.

Както „ Уикенд ” писа, той изгуби мястото си на панелист в предаването „ На кафе ” на Нова тв, което отвори дълбока бездна в партфейла му. Според слуховете, Илиян е прибирал по 3500 лв. всеки месец от шоуто на Гала – пари, които към този момент няма от кое място да вземе. В същото време в дома му има двама души, които разчитат на него за прехрана – Петя Дикова, която сега е втора година отпуск по майчинство и би трябвало да взима едвам 380 лв. на месец, и синът им Александър, който неотдавна навърши годинка. Скоро в фамилията ще проплаче още едно бебе, а таткото най-малко към този момент не може да се похвали със светли вероятности за трудови задължения. За разлика от други останали без работа известни персони, той не може да разчита на приходи и като инфлуенсър, защото в обществените мрежи има едвам 4000 почитатели. Остават му книгите, които написа, само че за всеки е ясно какъв брой се печели от стихосбирки.

Като се тегли чертата, излиза наяве, че май ще се наложи Петя да закърпи фамилния бюджет незабавно след раждането, в случай че желае да живее обикновено. Нито тя, нито таткото са съобщили обществено по кое време се чака второто им дете да пристигна на бял свят, само че най-вероятно това ще стане към Нова година. Нищо чудно през пролетта ефирът още веднъж да бъде озарен от чаровната Пипи. Ако се върне на работа, тя ще може да разчита и на заплатата си в Би Ти Ви, и на компенсацията при майчинство, което й се поставя, до момента в който второто дете стане на две години. Петя един път към този момент се върна на работа, откакто роди сина си Александър. Малко след гибелта на Стефан Данаилов в края на предходната година тя направи за Би Ти Ви авторски филм за него. Но по този начин и не се върна в авторското си предаване „ Култ ”, защото там към този момент се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева. След като и тя забременя, водеща стана Натали Трифонова. Самата Пипи разгласи: „ Много съм щастлива, че ослепителната Натали Трифонова е новото лице на „ Култ ”. В същото време обаче дългокраката синоптичка остава и лице на прогнозата за времето, което значи, че позицията й в шоуто на Дикова е краткотрайна – единствено до момента в който титулярката се върне. А това най-вероятно ще стане още от пролетта. Другият вид е Пипи да стартира да работи по обособени планове в Би Ти Ви, за които да й заплащат на парче. ПРи всички положения обаче няма да си остане у дома, с цел да се занимава само с децата си.

Какво ще прави безработният Илиян? Според слуховете, Пипи и фамилията й се пробват да му намерят работа в Би Ти Ви. Нищо чудно да се труди там дружно с половинката си, защото се чака звездната двойка да събира по-добър рейтинг, в сравнение с в случай че Дикова или мъжът й се появяват в ефир по настрана. Самият Илиян твърди, че не съжалява за изгубеното работно място в Нова тв, въпреки че фенките му нададоха мъчителни крясъци, откакто стана ясно, че към този момент няма да могат да го гледат там. Много зрителки споделиха, че страдат Любимиров ил липсва, само че самият той разгласи, че самичък е напуснал „ На кафе ”. Не дава обаче пояснения какво го е предиздвикало да се откаже от 3500 лв. месечно, без да има предложение за нова работа. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР