Петя Дикова демонстрира английско възпитание не само на малкия екран,

...
Петя Дикова демонстрира английско възпитание не само на малкия екран,
Коментари Харесай

Петя Дикова с интересно обръщение към свекърва си

Петя Дикова показва британско образование освен на дребния екран, само че и в личното си семейство. Водещата от Би Ти Ви говорела на " Вие " даже със свекърва си, настояват осведомени. Нейната половинка – Илиян Любомиров, преди време показа в собствен текст, че жена му употребява учтивата форма, когато се обръща към неговата майка. Самия той бил доста впечатлен от този изтънчен фасон. 

На много хора им прави усещане, че Петя Дикова, за разлика от много свои сътрудници, беседва на " Вие " с всички в студиото на предаването " Тази неделя ", което води, и в никакъв случай не си разрешава да се отклони от това предписание. Тя не прави изключение даже когато гостите й са нейни остарели познати. Наскоро Наталия Симеонова, която даде изявление на Пипи, даже разгласи пред камерите, че се изненадва от обръщението " Вие ", защото двете от дълго време са на " ти ". " Феята на любовта ", както назовават русокосата някогашна телевизионерка, категорично помоли да се придържат към неофициалното " ти ", от което водещата очевидно се почувства неловко.

Ако на екрана държанието й наподобява като положително възпитания и съблюдаване на професионалния етикет, отвън работата е меко казано необичайно. Оказва се, че Петя се държи като член на британското кралско семейство освен пред камерите, само че и в персоналния живот. Пипи доста рядко се решавала да беседва с някого на " ти ", дори когато става въпрос за личните й близки. На свекърва си звездата до ден сегашен говорела на " Вие ", въпреки че към този момент й е родила две внучета. Какво я кара да го прави, не е напълно ясно. Водещата твърдяла, че съгласно нея по този начин е редно, тъй като е проява на почитание към майката на мъжа й. Нейни сътрудници обаче шушукат, че това е метод да държи другите на разстояние и да не се сближава прекалено много с хората, с които не желае да бъде близка. Маниерът й минавал сякаш за положително образование, само че в действителност бил хитра хватка да подчертае, че е на друго равнище с останалите в своето обграждане.

Известно е, че Петя Дикова е британска възпитаница. Тя е учила в Лондон публицистика, спектакъл и превод и доста държи това да проличава от пръв взор. Пипи не пропущала случай да покаже какъв брой доста държи на положителните обноски. Освен, че приказва на " Вие " даже с някои от своите родственици, тя в никакъв случай не си разрешавала да застава от лявата страна на ескалаторите, тъй като правилникът сочи, че би трябвало да се стои вдясно. Винаги внимавала да е облечена съгласно етикета, да приказва безшумно, не си разрешавала да дава израз на страстите си на обществено място, не пиела друго с изключение на чай и вода. Като цяло била доста изискана и това мощно впечатлявало мъжа й. Как обаче се усеща свекърва й, чувайки обръщението " Вие " от своята снаха, не е ясно, пише  " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР