„Петя Банкова е с много високи морални качества. Винаги е

...
„Петя Банкова е с много високи морални качества. Винаги е
Коментари Харесай

Адвокатът на Банкова: Тя имаше данни как ще се използват парите от наркотиците, хванати на бургаско пристанище

„ Петя Банкова е с доста високи морални качества. Винаги е била доста сензитивна на тематика корупция. Тя разруши канали, които са събирали подкупи по всевъзможни митнически и полицейски пунктове. Банкова имаше данни, че с парите от опиатите, които бяха арестувани на частно пристанище в Бургас в пратка с банани, са щели да се употребяват за пазаруване на избори. Някой се погрижи тя да не си свърши работата “. Това изясни в ефира на бтв Аделина Натина, юрист на шефа на Агенция „ Митници “ Петя Банкова.

„ Извършените претърсвания през вчерашния ден не са взаимно с Прокуратурата на Република България. Всичко това, което се случи е докладвано, едвам откакто завърши. Тепърва прокуратурата ще реши какво ще се случи по това досъдебно произвеждане и какви данни има. С нея четем по медиите какво се случва, за разберем “, разяснява тя.

„ Когато Банкова е била чиновник в ДАНС е била принуждавана да прави активност, които съгласно нея излизат от закона и морала. Затова е подала молба за овакантяване. Казвала е, че в поръчки за мачкане на хора няма да взе участие “, акцентира Аделина Натина.

„ В момента госпожа Банкова не е арестувана публично. Изчакваме да се вземе решение какво да се случи. Има процесуални способи едно лица да се намира в едно помещение без да е арестувано. Тя се намира в КПКОНПИ на пл. „ Света Неделя “ 1. Там няма арест и тя не е арестувана “, изясни юристът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР