Петя Аврамова провери напредъка в ремонтните дейности на няколко пътни

...
Петя Аврамова провери напредъка в ремонтните дейности на няколко пътни
Коментари Харесай

Напредва ремонтът на пътя през Девене и от Криводол до Фурен /снимки/

Петя Аврамова ревизира напредъка в ремонтните действия на няколко пътни прави в региона.
Напредва ремонтът на републиканския път през Девене. По правата от 2 км се подменя водопровода, а паралелно с това ще бъде осъществено и преасфалтиране и промяна на всички бордюри.
Ремонт на над 100 км. пътища от републиканска пътна мрежа стартира в областа.
„ В последните 4 години в ремонт на пътища на територията на област Враца са вложени към 100 млн. лева, а в този момент стартираме поправки на нови над 100 км. Амбицията ми е до края на 2022 година да бъдат ремонтирани съвсем всички държавни пътни прави на територията на област Враца “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова.
Тя ревизира и напредъка на ремонта на близо 24 км от пътя сред Криводол и Фурен. Близо 14 млн. лева е инвестицията в този ремонт. Извършват се и подготвителни действия на пътя към селата Горно Пещене, Тишевица и Върбица. Ремонтират се и още 38 км. в община Бяла Слатина към Габаре и Горна Бешовица. Стартира ремонт на пътя сред Мизия и Оряхово и още две пътни прави на територията на община Роман. В момента в региона се ремонтира пътната права от малко над 6 км. от Враца през селата Паволче и Челопек, като инвестицията в нея е за близо 4,8 млн. лева Ремонтът ще бъде удължен до с. Лютиброд в Мездра.
„ В последните години, с помощта на целенасочената поддръжка на държавното управление и персоналния ангажимент на премиера Борисов, в област Враца бяха осъществени или са в развой на реализация доста планове. Можеш да поискаш още веднъж доверието на хората, като покажеш по какъв начин си извършил уговорките си към тях “, сподели Петя Аврамова. Тя даде за образец скоростния път Ботевград – Видин, който е един от топ целите на държавното управление. „ Строежът на Северозападната автомагистрала е към този момент факт. Само в сектора, преминаващ през област Враца, инвестицията е за 400 млн. лева “, добави тя. Преди дни стана ясно, че до месец може да бъде положен асфалта на 1 км права в сектора сред Ботевград и Мездра, където срокът за привършване е краят на 2023 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР