Петте лични планети се движат по-бързо и затова оформят характера

...
Петте лични планети се движат по-бързо и затова оформят характера
Коментари Харесай

Не е само зодията: Открийте кои планети оформят характера ви

Петте персонални планети се движат по-бързо и по тази причина оформят характера ви по по-специфичен метод от останалите

Местоположението на планетите по време на вашето раждане съгласно астрологията рисува картина на вашата персона, начертана във вашата рождена карта.

Докато рождената ви карта съдържа общо 10 планетарни разположения, единствено 5 от тях са вашите персонални планети и имат най-голямо въздействие върху живота ви. Това са Слънцето, Луната, Меркурий, Венера и Марс.

Петте персонални планети се движат по-бързо и по тази причина оформят характера ви по по-специфичен метод от останалите. Промяната на лунните етапи и планетарните преноси, включващи тези планети, ви засягат персонално, за разлика от придвижванията на външните планети, наричани още планети на поколенията, които имат по-широко въздействие върху международните процеси и обществото като цяло.

Ако не сте сигурни в кои знаци се намират персоналните планети съгласно датата, часа и мястото ви на раждане, можете да ревизирате бързо и елементарно с

Ето по какъв начин всяка персонална планета в астрологията въздейства на разнообразни аспекти от вашата персона:

Слънцето
Слънцето подсказва за метода, по който се демонстрираме пред света. Може да се каже, че вашият безоблачен знак е първият, най-видим пласт на това кой сте. Затова и точно Слънцето дефинира вашата зодия. Тя съставлява вашето умишлено себеизразяване. Слънцето символизира божественото мъжко начало във всеки от нас. От него зависи нашата мощ и силата, която носим. От него зависи дали ще изглеждате като могъщ човек, като да вземем за пример при Слънце в Лъв, или ще бъдете отзивчив като Близнаци.

Луната
Луната съставлява несъзнателното аз или вашия вътрешен свят. Това е пластът от личността ви, който разкривате пред своите близки другари и родственици. Луната е представител на женския архетип. Тя въздейства на вашата сензитивна натура и методът, по който изразявате себе си в персоналния си живот. Може да откриете, че вашите по-дълбоки усеща и мисли се вписват по-скоро в характерностите на лунния ви знак. Той демонстрира още по какъв начин се грижите за другите.

Меркурий
Меркурий е планетата на връзката, както джука, по този начин и писмена. Тази планета ви оказва помощ да изразите себе си пред другите. От нея зависи и методът, по който мозъкът ви работи и демонстрира по какъв начин използваме интелекта си. Вашият знак, обвързван с позицията на Меркурий при раждането ви, демонстрира стила ви на ежедневна връзка.

Венера
Вашият знак, обвързван с Венера, демонстрира какви са вашите упования в сантиментален проект, както и опциите ви да подарява с обич. Знакът, обвързван с тази планета, демонстрира видът обвързаност, непокътнат за най-интимните ви взаимоотношения.

Марс
Енергията на Марс е сурова, сила на войник - такава, която показва по какъв начин се стремите и получавате това, което желаете. Общо взето Марс въздейства на вашата мотивация и метода, по който постигате задачите си. Вашият знак, обвързван с Марс, съставлява вашата амбициозна природа, както и физическото ви тяло и метода, по който сте склонни да го употребявате. Мъжете постоянно показват своята полова природа посредством Марс.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР