Петте живи предавания от петте състезателни дни на международния волейболен

...
Петте живи предавания от петте състезателни дни на международния волейболен
Коментари Харесай

Живите предавания от Купа Пловдив - истински хит в YouTube

Петте живи излъчвания от петте спортни дни на интернационалния волейболен шампионат за Купа Пловдив по формалния видеоканал на домакините от Марица (Пловдив) се трансфораха в същински шлагер в YouTube.

Те бяха изгледани общо 10 413 пъти от фенове по целия свят от близо 80 страни, като най-вече време пред мониторите са прекарали потребителите в Гърция. Следват България, Румъния, Русия, Германия, Англия, Украйна, Полша, Сърбия, Казахстан, Съединени американски щати и доста други.


Най-гледан бе четвъртият спортен ден, когато живото лъчение е набрало общо 3 144 проявления. Следва последният пети ден в събота с 2 590 проявления, като и двете директни излъчвания бият предходния връх за видеоканала на Марица от 2 306 проявления на пловдивския шампионат от Националната верига по плажен волейбол през месец юли.

Стартиралата през предишния сезон традиция видеоканалът на Марица в YouTube да предава онлайн домакинските мачове на женския отбор в Националната волейболна лига ще продължи и през идния сезон. В канала може да се гледа и многообразие от други видеоматериали, а абонаментът за него е изцяло безвъзмезден.

Към видеоканала на Марица (Пловдив) в YouTube

#Maritza's first two #NVLBulgaria games postponed! Check out the entire match schedule: https://t.co/lENy92n4Jx#volleyball pic.twitter.com/YwTh0bQMv5
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) October 9, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР