Петрова посочи още, че висши служители на МВР също са

...
Петрова посочи още, че висши служители на МВР също са
Коментари Харесай

И членове на ВСС сред гостите в Осемте джуджета. Сарафов - проводник на интересите на Пепи Еврото

Петрова уточни още, че висши чиновници на Министерство на вътрешните работи също са посещавали ресторанта, само че отхвърли да даде повече детайлности, тъй като “за всяко нещо си има време ”. Всички гости на ресторанта са били записвани, увери обаче Любена Петрова. 

 

Бившата жена на Пепи Еврото разяснява и публикуваните до АКФ фотоси, на които се виждат Борислав Сарафов и Пепи Еврото в ресторант “Осемте джуджета ”. Самият началник на Националното разследване ги дефинира като скърпен компромат. 

 

“Аз, Петьо Петров, Боби Сарафов, брачната половинка му.. Дружеска среща, другарска, макар че въпросът сигурно е бил работен. Бяхме близки фамилни другари. Много пъти е бил проводник на ползите на Петров - дали персонални, дали финансови. Заедно ходихме в “Делта хил ” да си избираме къщи ”, описа още Любена Петрова.

 

“Емилия Русинова също е била част от мрежата, “редовен контрагент ”, уточни още Петрова.

 

“Репутацията върви от уста на уста. Ако не са оставали удовлетворени, нямаше да идват. Никой не е удовлетворен, когато би трябвало да дава пари. А при него (Пепи Еврото, бел. ред.) не беше на ниска цена ”, съобщи Петрова пред АКФ. 

 

Тя отхвърли да разяснява изказванията за голям брой парцели и уточни, че заплаща постоянно данъкоплатците си. 

 

“Моите парцели са си мои парцели. За всеки лев съм си платила налога. Излязох от тригодишна проверка. Правят ми втора и всичко излиза. Моята активност е била доста друга от тази на господин Петров. Имам контракти, всичко е минавало по банка, платено е. Никой не се е оплакал от мен, дума не е споделил. Изкараха ме приказно богата. Ставаше въпрос за 4-имота в Солун. Имах едно заведение чартърен, което освободих. Нямам други ”, съобщи Петрова и отхвърли през парцели да са прани пари. 

 

“Недвижимите парцели не изпират пари. Трябва да ги доказваш тогава ”, счита Петрова. 

Тя призна още, че магистрати са били “на заплата ” и към страната, и към Пепи Еврото. Любена Петрова го опита като “втори дирек ”. Бившата жена на Еврото заприказва и за суми, вариращи сред 2 и 20 хиляди лв.. Пари са взимали следователи, прокурори, съдии, служители на реда. 

 

“Всеки има своите проблеми. Някои имат заболели родственици, други - деца, които желаят да изгледат и изучат. Не всички са били корумпирани. Имало е читави хора - всеки със своите аргументи да идва и да прави каквото е правил. Не всичко е било непременно и не всеки е правил всичко ”, изясни още Петрова. 

 

“Сигурно това е единственият ресторант, в който влизаш и си тръгваш с пари ”, съобщи някогашната жена на Пепи Еврото. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР