Петров беше предложен на поста, след като в средата на

...
Петров беше предложен на поста, след като в средата на
Коментари Харесай

ДФ ”Земеделие” с нов зам.-шеф

Петров беше препоръчан на поста, откакто в средата на април бе освободена Виктория Иванова.

Поредните рокади в бранш “Земеделие” идват на фона на напрежение и обвинявания в това, че от Българска социалистическа партия назначават свои фрагменти на основни позиции. Министър на земеделието е Иван Иванов, който е от редиците на левицата. В средата на април Александър Дунчев, народен представител от ПГ “Продължаваме промяната”, който е член на Комисията по земеделие в Народното събрание, а преди този момент бе шеф на Агенцията по горите и дълготраен природозащитник упрекна Българска социалистическа партия в това, че кадруват и “войната за горите продължава”.

Петров ще дава отговор за използване на ограниченията от Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и риболовство (ПМДР) 2014-2020.

Петров е роден през 1973 година Има богат опит в частния бранш като висококвалифициран специалист в региона на положителните аграрни практики GLOBALG.A.P., качеството и сигурността на храните и узаконяването. Работил е към Програмата за интегритет на сертификационния развой (CIPRO) към GLOBALG.A.P., в направление „ Безопасност на храните “ към „ Муди Интернешънъл “ ООД и в Института по молекулярна биология. Бил е учител в СУ " Св. Климент Охридски " и Университета на Нант. Член e на Съюза на българските учени.

Владее български, британски, френски и съветски език.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР