PETROLHEADS вече могат да закупят кола, която някога е била

...
PETROLHEADS вече могат да закупят кола, която някога е била
Коментари Харесай

Ултра рядката суперкола на Саймън Коуел ще бъде продадена за £300k ПОВЕЧЕ, отколкото той плати за нея преди 14 години… с максимална скорост от 250mph

PETROLHEADS към този момент могат да закупят кола, която в миналото е била ръководена от музикалния магнат Саймън Коуел - само че тя няма да е на ниска цена.

Световно известната звезда купи луксозната кола за £1 милион през 2010 година, само че се твърди, че я е карал единствено два пъти за четири години.

Съобщава се, че Коуел е хванал камшика - Bugatti Veyron 16.4 от 2008 година - откакто го е забелязал в шоурум в Бевърли Хилс.

Но единствено четири години по-късно той го продаде за страхотните 1,1 милиона паунда - чиста облага от £100 000.

Редкият суперавтомобил доближава оптималната скорост от над 250 благи в час с повече от 1000 к.с. – може да форсира от 0 до 60 благи в час единствено за 2,5 секунди.

Освен това, колекционерите може да желаят да знаят, че е обгърнат в рядка едноцветна черна багра - което го прави още по-достоен за внимание.

Луксозният мотор се разпродава от RM Sotheby’s и още веднъж скочи в цената си - струвайки на евентуалните залагащи спомагателни £300 000, с цел да го закарат вкъщи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР