Петролът в сряда вечерта се опита да си върне част

...
Петролът в сряда вечерта се опита да си върне част
Коментари Харесай

Петролът стартира с понижение


Петролът в сряда вечерта се опита да си върне част от изгубените позиции, откакто леко се увеличи преди затварянето на търговията и вследствие на реакциите от публикуването на данните за равнището на запасите от горива в Съединени американски щати. Договорът за юли за петрола вид Brent в сряда доближи до 70,3 $ за барел. Фючърсът за WTI за юни приключи при котировка от 62,01 $ за барел.

Тази заран цените на двата съществени сорта нефт започват със спад. Договорът за юли за петрола вид Brent на борсата ICE Futures в Лондон се намалява с 0,68 % - до 69,89 $ за барел.

Фючърсът за юни на NYMEX понижава с 0,58 % - до 61,76 $ за барел.

Според данните на министерство на енергетиката на Съединени американски щати, стоковите ресурси от нефт в страната през предходната седмица са спаднали с 3,963 млн. барела. Понижение се регистрира и при запасите от бензин – с 596 хиляди барела и на дестилати със 159 хиляди барела.

Запасите на терминала в Кушинг, където се съхраняват количествата търгувани на NYMEX са се нараснали с 821 хиляди барела. В същото време добивът на нефт в страната е понижен със 100 хиляди барела дневно. Вносът на нефт през предходната седмица е намалял със 721 хиляди барела дневно.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР