Петричката пророчица Ванга вещае истински ад през 2023 година. Според пророчествата

...
Петричката пророчица Ванга вещае истински ад през 2023 година.
Според пророчествата
Коментари Харесай

Всички настръхнаха от предсказанията на Ванга за 2023 година

Петричката пророчица Ванга вещае същински пъкъл през 2023 година.

Според пророчествата й идната година ще е изпълнена с бедствия, които ще застигнат човечеството и ще нанесат пагубни последствия. Разбира се не е изключено да се разпали и огромна война (вероятно има поради Трета международна война).

Предсказанията на Ванга за идната година са толкоз страшни и мрачни, че към този момент всички се молят и таят вяра те да не се осъществен. 

Ето какво вещае тя за 2023 година:

Употреба на биооръжия върху хора
Голяма страна ще стартира да изследва и тества биооръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 лекарите ще проведат човешки опити, които ще причинят гибелта на стотици хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще им причинят разнообразни заболявания.

Слънчева стихия
През 2023 ще настъпи слънчева стихия, наречена „ слънчево цунами “, каквато светът не е виждал в никакъв случай до момента. Тази стихия ще засегне съществено магнитното поле на Земята, ще унищожи информационните спътници и ще има невъобразими резултати върху хората.

Земята минава в пето измерение 
Планетата ни ще премине в петото измерение и извънземни ще ни нападат. По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи цялостен мрак. Дори Луната и звездите няма да огряват небето.

Ядрена детонация
Неочаквана повреда в електроцентрала ще докара до солидна детонация. Токсичните облаци ще се разпрострат над елементи от Азия и най-много над Китай и ще провокират голям брой здравословни проблеми по целия свят.

Човешкото размножаване ще стане неестествен развой
Ванга предсказва, че до 2023 хората ще се раждат посредством неестествен развой в лаборатории и единствено международните водачи ще вземат решение какви хора да се раждат. Това ще се трансформира в напълно следен развой, а естественото раждане ще бъде неразрешено.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР