Петричанин във видимо неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи

...
Петричанин във видимо неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи
Коментари Харесай

Трагедия! Майка от Петрич търси сина си в Лондон! Безпомощен и неадекватен обикаля улиците, проси ,без документи за самоличност!

Петричанин във очевидно несъответстващо положение, замърсен, дръглив и без документи за идентичност, обикаля улиците в Лондон, това стана ясно от обява във фейсбук страница, на която се насочва апел за помощ на нашенеца, който не знае нито кой е,нито по какъв начин е попаднал в Лондон, нито за какво е там.

От мненията в страницата излиза наяве,че момчето от оповестените ужасяващи фотоси се споделя Иван Георгиев и е от Петрич. След като фотосите му бяха публикувани във Facebook,майка му Севда,заедно с нейн племенник е отпътувала незабавно за Лондон,където го търси,за да го прибере, научи struma.com.

Според наши източници, дамата видяла фотосите и се задействала неотложно. Синът и не е измежду известния кримиконтингент в Петрич, не е и прочут с пристрастеността си към опиатите тук. Напуснал е България през Калотина преди към 5 години. Оттогава не се е прибирал, прецизират източниците ни. Има регистрации в полицията - за шофиране без документи и кражба,когато е бил дете

Какво се е случило с Иван в Лондон, дали там е попаднал на "лоши другари " и е почнал да се дрогира,или е рухнал душевен никой не знае, само че е реалност, че сега той наподобява ужасяващо, а какво е претърпял зад граница не се знае. Очаквайте детайлности. Ще откри ли майката сина си?

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР