Петрана Ангелкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Паволче.

...
Петрана Ангелкова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Паволче.
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира в ОИК кандидата си за кмет на село Паволче

Петрана Ангелкова е претендентът на ГЕРБ за кмет на Паволче. Днес регионалният координатор на партията във Враца Красен Кръстев и ръководителят на Общински съвет - Враца Владимир Христов внесоха документите за регистрацията й в Общинската изборна комисия за идния на 10 март непълен локален избор.
Петрана Ангелкова е магистър по клетъчна биология от ПУ “Паисий Хилендарски ”, експерт от Института по биофизика на Българска академия на науките, а все още работи като основен специалист “Генетична лаборатория ”.
Своята поддръжка към претендента на ГЕРБ през днешния ден показаха кметът на Общината Калин Каменов, общински съветници и членове на структурата.
Народният представител и регионален координатор Красен Кръстев увери, че с изключение на висока експертиза, Петрана Ангелкова има хъс, предпочитание и убеденост да позволи проблемите, които вълнуват хората в родното й село Паволче. 
“Най-ценното, което тя има, е тяхното доверие. Сигурни сме в нейната победа, тъй като жителите на кметство Паволче заслужават да имат просветен и грижлив кмет, който да отстоява техните ползи и най-много с отговорност да поеме поста, с цел да извърши значимото. Убеден съм, че познавайки значимите за общността проблеми, дружно ще намерим верните решения, поставяйки на напред във времето уговорката към всеки един гражданин ”, съобщи още Кръстев.
Той подчертава, че от значително значение за работата й е синхронът с локалната власт, общинския кмет и управление, съдействието с общинските съветници, с народните представители, по тази причина мощната поддръжка е и директна опция да се продължи благоустрояването на обитаемото място. 
“Вярвам, че в същото време с това, като правоприемник на село с богати обичаи, тя ще се посвети и на всички положителни дела, които да бъдат образец за жителите му ”, добави в умозаключение Красен Кръстев. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР