Петото издание на Mistral Cup 2021 приключи след две седмици

...
Петото издание на Mistral Cup 2021 приключи след две седмици
Коментари Харесай

Над 700 деца участваха в международния детски футболен турни...

Петото издание на Mistral Cup 2021 завърши след две седмици на детски мачове, занимания, страсти, нови другарства и доста награди за младите гении. Превърнал се в обичаен, шампионатът беше забавен и прочувствен и се стигна до съществени борби за първите места.

Участие в него взеха 64 тима и над 700 подрастващи, родени сред 2006 и 2012 година, а задачата на конкуренцията е да построи у децата обич към спорта, почитание към противника, дисциплинираност, групов дух и като цяло положителен модел за житейско развиване.

Двубоите от конкуренцията се организираха на общо четири терена в Несебър и Равда. В борбите се включиха и интернационалните тимове от Украйна, Молдова и Русия. А оспорваните мачове подредиха преди всичко следните тимове: 2006/2007 г - Олимпик Варна, набор 2008 - Несебър, 2009 - Несебър, 2010 - Черноморец Бургас, 2011 - Несебър, 2012 - Пловдив Сити.

Срещите, които се организираха в границите на две седмици минаха в духа на другарството и феърплея, с доста позитивни страсти при децата и техните родители. А уредниците споделиха, че приготвят и идващото му издание от 13-23 август.



Голям шампионат като Mistral Cup изисква поддръжката на дългогодишни сътрудници, измежду тях е „ Нова Трейд “, които още веднъж насърчиха значимото събитие и съблюдаваха традицията да подкрепят детския футбол като се погрижиха за положителната хидратация на всички участници.

Компанията е профилирана в производството на качествени безалкохолни питиета и бутилиране на изворна вода „ Бачково. „ Нова Трейд “ развива интензивно социално-ангажирана активност, ориентирана към разпространение и информиране на обществото за методите и изгодите от здравословната хидратация. Мисията на компанията е да поддържа трениращите деца в развиването на техния човешки и състезателен капацитет, подпомагайки построяването им като персони.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР