Петото издание на „Академия за местни предприемачи“ стартира с награден

...
Петото издание на „Академия за местни предприемачи“ стартира с награден
Коментари Харесай

Академия за местни предприемачи“ дава шанс на бизнес идеи о...

Петото издание на „ Академия за локални бизнесмени “ започва с награден фонд от 30 хиляди лв. в областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

Участието в Академията за локални бизнесмени е гратис, а кандидатстването се реализира посредством попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2021.



Академията за локални бизнесмени е част от програмата „ Забавно лято, грижовна есен “, стратегия за обществена отговорност на Филип Морис България. Академията се реализира от Център за предприемачество и образования „ Ринкър “ и дава късмет на хора с бизнес хрумвания от дребните обитаеми места в тютюнопроизводителните региони да получат на практика познания, помощ при разписването на бизнес проектите си и опция за финансиране. Вече стартираха осведомителните срещи, които ще се организират през септември, а крайният период за кандидатстване е 25-ти октомври. 99 000 лв. е размерът на финансирането за 14 плана в четирите години до момента, в които се организира Академия за локални бизнесмени.



Участието в Академията за локални бизнесмени 5.0 е гратис, а кандидатстването се реализира посредством попълване на онлайн формуляр до 25 октомври 2021. Одобрените претенденти ще вземат участие в поредност от на практика ориентирани образования с ментори с дълготраен бизнес опит. По време на образованията ще се създават бизнес проекти на плановете, а менторите на програмата ще организират двудневни образования в сферите на продажби, маркетинг и счетоводство. Заедно с тях претендентите ще приготвят презентации за показване на плановете си пред журито на програмата, което ще дефинира спечелилите.

Големият победител в четвъртото издание на Академия за локални бизнесмени е Moka Coffee & Cakes на Eвгения Ефтимова, получавайки безвъзмездната инвестиция от 12 000 лева На второ място бе класиран предприемачът от Разлог Ивайло Аврамов и неговата работилница за мебели от дърво и епоксидна смола EpoxyWood с премията от 10 000 лв.. Третото място и 5 000 лв. бе за Lotus Vibe - йога и арт терапия студио в Банско, което набира все по-голяма известност. Четвъртият отличéн бизнес е основан в гр. Харманли. 3 000 лв. безплатна помощ получиха Дарко Тачев – възпитаник в 9 клас в ПМГ „ Акад. Боян Петканчин “ – Хасково, Христо Хубенов – възпитаник в 12 клас в СУ „ Неофит Рилски “ в Харманли и неговият учител Емануил Манолов за общия им план InnovaOne - сензорна система за мониторинг на въздуха и водата, която би могла да реши казуса с неналичието на публично налична информация за замърсяването на околната среда.

Разходите на определените участници за пътни и настаняване, по време на образованията ще бъдат покрити от уредниците. Едновременно с това екипът на Център „ Ринкър “ има подготвеност за онлайн осъществяване на обучителните модули при положение на смяна на противоепидемичните ограничения в страната. Представянето на най-хубавите хрумвания пред журито на Академията и определянето на огромните спечелили ще се състои в края на месец януари 2022 година През септември и октомври са планувани два уебинара, които имат за цел да улеснят евентуалните претенденти. Експерти ще показват програмата, ще опишат какво включва образованието, какви бизнес планове ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси.

Допълнително екипът на Център " Ринкър " ще организира съвещания на място в четирите области при деклариран интерес и в сходство с епидемиологичната конюнктура в страната.

За повече информация и въпроси на: или на телефон: 02/987 1574

Кандидатствай тук

Последвайте Rinker Center във Фейсбук

" Академия за локални бизнесмени " е особено основана за хора с предприемачески хрумвания от тютюнопроизводителни райони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и образования " Ринкър " към Фондация BCause с финансовата поддръжка на Филип Морис България като част от програмата " Забавно лято, грижовна есен ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР