Петокласник от Перущица e пострадал от изхвърлена жар от училищния

...
Петокласник от Перущица e пострадал от изхвърлена жар от училищния
Коментари Харесай

Петокласник е със сериозни изгаряния на краката след игра в училищен двор

Петокласник от Перущица e потърпевш от изхвърлена плам от учебния казан на необезопасено място. Детето е настанено с изгаряния по двата краката от 2-3 степен в Клиниката по изгаряния към УМБАЛ „ Св. Георги ". С изгаряния е и едната му ръка.

Днес му е била направена интервенция и на двата крайници, а в понеделник следва още една.

Инцидентът се случил, до момента в който детето играело в двора на учебното заведение по време на огромното междучасие. Според родителите на детето, то е потърпевшо от плам от котела в учебното заведение, хвърлена от индивида, който се занимава с това, съобщи " Фокус ".

" Той е постъпил безконтролно, само че е добър служащ, по тази причина още през вчерашния ден съобщи, че ще напусне ", сподели шефът на учебното заведение Бойко Иванов. Той добави, че се прави вътрешна инспекция, а след нея всички, които са отговорни за случая, ще понесат своята отговорност и наказване.

По думите му децата са били предупреждавани да не вървят на това място, само че действително не е имало обезопасяване. Момчето е стъпило там и се е запалило чорапчето му, а след това и обувката. То е пробвало единствено да ги смъкна, с което е наранило и ръката си. По думите на майката казусът не е единствен. Миналата година е имало сходен случай с друго дете. Засега не мисли за разпра, а желае единствено детето и да се оправи по-бързо и без последици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР