Пето място - Рак Чувствителните и уязвими Раци възприемат всяка

...
Пето място - Рак Чувствителните и уязвими Раци възприемат всяка
Коментари Харесай

Това са най-големите слабаци в зодиака

Пето място - Рак

Чувствителните и уязвими Раци възприемат всяка забележка по собствен адрес като огромна засегнатост. За тях главният зложелател е рецензията. Заради нея те са подготвени да се скрият в черупката си и да не се демонстрират от там години наред. Раците могат да помнят обидата дълго време и индивидът, който инцидентно ги е наранил, даже няма да подозира за това и ще попадне един ден пред рачешкия съд.

Трето място - Скорпион

Скорпионите са потайни и прочувствено небогати. Други рядко могат да схванат какво мислят те или в действителност усещат. Поради обстоятелството, че представителите на този знак не демонстрират същинските си страсти, околните им изпитват страдание и съчувствие, които Скорпионите са в положение ловко да употребяват.

Четвърто място - Телец

Телецът не обича смяната и безусловно зависи от нормалния ход на живота. Те не просто се опасяват да го трансформират, те ненавиждат да вземат спонтанни решения и да попаднат в непредвидени обстановки. По предписание Телецът авансово знае за всички събития, които ще се случат. Ако нещо не върви по проект, изборът на друг курс е действителен проблем за тях. Направо изпадат в суматоха и не знаят по какъв начин да реагират.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР