Пето момченце роди по естествен път 35-годишна пловдивчанка. Малкият Стефан

...
Пето момченце роди по естествен път 35-годишна пловдивчанка. Малкият Стефан
Коментари Харесай

Пловдивчанка роди пето момченце

Пето момченце роди по натурален път 35-годишна пловдивчанка. Малкият Стефан пристигнал с тегло от 4 460 грама. Въпреки огромния размер на новороденото, несъответствуващата му първична позиция, и следващото раждане на майката, появяването на бебето се случило бързо и безпроблемно. 
Прочетете още
35-годишната Евгения и 33-годишният Пламен Стефанови имали проект незабавно след сватбата да усилят фамилията си с 3 деца за три години. Били толкоз съответни в желанието си, че знаели даже какъв пол желаят да бъдат децата – момчета. Но с реализирането на първичния проект за многодетно семейство, родителите открили, че то може да бъде още по-голямо. Така новороденият пети наследник Стефан има четирима братя – на 5, 6, 8 и 9 години. За раждането се е погрижил екипа на доктор Даниел Ставрев и ак. Динка Негалова в болница в Пловдив.

„ Голямото семейство калява “, споделя майката Евгения. Според нея огромният брой деца порастват с чувството за споделеност и без никаква диря от нарцисизъм. „ Най-трудно се гледа 1 дете. Идването на второто е най-големият потрес за фамилията. След това има единствено наслада. Трудно е, изисква се огромна организация, само че децата порастват в игри и обич “, споделя многодетната майка. Грижата за Стефан също е планувана в график. Всеки от фамилията ще има своите задължения към бебето и по този начин никой няма да се усеща изолиран от този трогателен стадий от появяването на новия член на фамилията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР