Петкратният световен шампион Бразилия завърши наравно 1:1 с Колумбия в

...
Петкратният световен шампион Бразилия завърши наравно 1:1 с Колумбия в
Коментари Харесай

Равенство класира Бразилия

Петкратният международен първенец Бразилия приключи наедно 1:1 с Колумбия в последния си мач от група D на шампионата Копа Америка, който се организира на територията на Съединени американски щати.

Резултатът не стигна на " селесао " за първата позиция в потока, само че бразилците би трябвало да са удовлетворени от него, защото бяха надиграни от противника си, а и съумяха да завършат пред отбора на Коста Рика и да се класират за етапа на четвъртфиналите.

В Санта Клара, щата Калифорния, Бразилия откри в  12-ата минута посредством Рафиня. Нападателят на Барселона бе прецизен от директен свободен удар.

Седем минути по-късно Давинсон Санчес прати топката в мрежата на Алисон Бекер, само че попадението бе анулирано заради засада.

По-добрата игра на Колумбия до почивката се ознаменува с гол в добавеното време, когато бранителят на Кристъл Палас Даниел Муньос бе прецизен от близка отдалеченост.

През втората част положения имаше и пред двете порти, само че най-чистият късмет за гол се откри пред резервата Рафаел Боре. Той обаче от прати топката над вратата на Алисон от границата на вратарското поле.

В другия мач от групата Коста Рика се наложи с 2:1 над Парагвай.

Костариканците поведоха с 2:0 още до седмата минута посредством Франсиско Калво и Хосимар Алкосер, а за Парагвай почетното попадение осъществя Рамон Соса в 55-ата минута.

В класирането в групата Колумбия приключи преди всичко със 7 точки, пред Бразилия с 5, Коста Рика с 4 и Парагвай без актив.

На четвъртфиналите Колумбия ще срещне изненадата на шампионата Панама, до момента в който Бразилия ще се изправи против Уругвай. Нов конфликт сред Колумбия и Бразилия е вероятен на полуфиналите.

Схема за четвъртфиналите в Копа Америка:

Аржентина - Еквадор

Венецуела - Канада

Уругвай - Бразилия

Колумбия - Панама
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР