Петкратният световен шампион Бразилия победи Сърбия с 2:0 в мач

...
Петкратният световен шампион Бразилия победи Сърбия с 2:0 в мач
Коментари Харесай

Шоу на Ричарлисон даде успешен старт на Мондиал 2022 на Бразилия

Петкратният международен първенец Бразилия победи Сърбия с 2:0 в мач от група G на шампионата в Катар. " Осите " в жълто играха през цялата среща на една врата, като този резултат е най-малкото проваляне, с което сърбите можеха да дебютират в арабската страна поради многото, бързите и ювелирни офанзиви на бразилците, заяви " Труд бг ".

В 14-ата минута Неймар опитва пръв да пробие вратата на противника, само че Ваня Милинкович-Савич мазета в корнер. Последва и отдалечен шут на Каземиро, още веднъж отразен от най-хубавия сърбин на терена през днешния ден. В 35-ата минута и Рафиня и Лукас Пакета след двойно подаване не съумяха да изненадат стража. В 60-ата минута Бразилия нацели гредата след шут на Алекс Сандро. Само 120 секунди по-късно Неймар навлезе в наказателното поле, подаде топката на Винисиус, Ваня Милинкович-Савич мазета, само че при добавката Ричарлисон вкара за 1:0. Това не беше всичко от майсторството на голмайстора, което можеше да ни покаже през днешния ден. В 73-ата минута Винисиус центрира в наказателното поле, а топката попадна в Ричарлисон, той я спря, обработи си я и със странична ножица означи най-красивия гол на международното състезание досега.

Бразилия поведе в класирането в групата с 3 точки, следвана от Швейцария със същия актив. Трети е отборът на Камерун, следван от Сърбия - и двата отбора - без актив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР