Петкратният европейски шампион по бокс Даниел Асенов даде специално телефонно

...
Петкратният европейски шампион по бокс Даниел Асенов даде специално телефонно
Коментари Харесай

Даниел Асенов пред bTV: В Лондон няма паника

Петкратният европейски първенец по бокс Даниел Асенов даде особено телефонно изявление за bTV от Лондон. В английската столица националите ни вземат участие в олимпийската подготовка. Въпреки че към момента няма изясненост дали Токио 2020 ще се организира по проект, Тайсъна излиза на кръга в Лондон с упоритости за купа.

Асенов показа, че във Англия няма суматоха и не са подхванати изключителни ограничения за битка с върлуващия ковид.

" Този шампионат е доста значим за мен, защото тук ще се раздават квоти. С един мач аз мога да взема квота, само че аз не съм пристигнал единствено за нея. Дошъл съм да ставам първи, както постоянно. Ще дам всичко от себе си, усещам се квалифициран и мисля, че мога да се оправя с това ", разяснява Асенов.

" Няма по какъв начин да се чувстваш удобно, защото непрекъснато в интернет пространството ни бълват с ковид. Няма по какъв начин да се чувстваш ОК, само че ние се стараем и се пазим, доколкото е допустимо. В Лондон, почтено казано, няма такава суматоха. Даже хората идват да гледат бокс, тъй че няма към момента такава суматоха. Да не кажа, че въобще няма "

" Има медицински лица, които, в случай че вероятно някой има проблем, могат да му извърнат внимание... Много рядко виждам човек с маска тук. Много рядко някой е с маска от всичките хора, с които поддържаме връзка и се разминаваме ", продължи Тайсъна.

От Кукорево до европейския връх (ВИДЕО) След четири европейски трофеи, Даниел Асенов мечтае за международна и олимпийска
" Толкова доста се приказва, че хората стартират да се плашат. Реално това е един вирус, който може да го издържи организмът. Не много, а доста умерено е тук. Изобщо няма никакво терзание. Няма никаква суматоха "

" Вярвам, че Олимпиада ще има. Все отново всеки чака и се бори за това. Силно се надявам да не я анулират, тъй като – в последна сметка, всеки от нас тренира и чака този миг. Мисля, че може да се състои ", приключи боксьорът.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР