Петков заплаши Борисов, че арестът е бил само първата стъпка“,

...
Петков заплаши Борисов, че арестът е бил само първата стъпка“,
Коментари Харесай

Нервен е. Петков ще съди Борисов за половин млн. Удари журналист

Петков заплаши Борисов, че карцерът е бил „ единствено първата стъпка “, „ доста хора са разочаровани, че той е още на независимост “, „ ще довършим след 2 октомври “
Дело за 500 хиляди лева против Бойко Борисов ще заведе Кирил Петков. Той заяви това пред медии пред Софийска районна прокуратура.

„ Този човек към този момент е осъждан за клюка, потвърден измамник, омръзна ми да го чувам – всичките му неистини за медиатори, за комисионни, за всевъзможни клюки, които той непрестанно приказва на всички места. Време е да спреме тези остарели лъжци с техните мутренски похвати “, разгласи Петков секунди преди да забие лакът на журналиста Николай Караколев, който искаше да го прекъсне с въпрос.

С необятна усмивка Петков съобщи на Караколев, че не го е блъснал: „ Това се нелепости “, врътна се на другата срана политикът.



„ Може ли да запишеме още веднъж “, попита Петков медиите, с цел да не се употребяват фрагментите с Караколев. После стартира още веднъж да декламира за Борисов: „ Жалбата е за клевета… “

Петков се закани, че ще върви до края на делото, с цел да бъде наказан водачът на ГЕРБ.

„ Неговият арест е единствено първата стъпка. Значи доста хора са разочаровани, че той е още на независимост. Това е първата стъпка, която ще я довършиме след 2 октомври “, заплаши някогашният министър председател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР