Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни

...
Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни
Коментари Харесай

Атанасова обвини Кирил Петков в безумие заради призивите му Борисов да се пенсионира

Петков слага някакви условия на Борисов с безумни причини. Безумни причини от безразсъден човек – било му време да се пенсионира (б.р. Борисов), тъй като бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов (от " Демократична България ", бел. ред.) е малко по-възрастен от господин Борисов, не знам за какво апелите не са към него. Това съобщи в студиото на " Тази събота " по bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ.
Прочетете още
„ Силно се надявам, че най-сетне през октомври газовата връзка ще проработи, тъй като стана ясно, че 15 месеца закъснение след ръководството на ГЕРБ се дължи на неприятното ръководство на Кирил Петков и неговото държавно управление “, добави тя.

Атанасова съобщи, че служебният кабинет се бори с хаоса, който бе оставен от постоянния кабинет.

Тя разяснява доставките на газ, договорите с " Газпром " и идните парламентарни избори.

Кирил Петков обясняваше по какъв начин надали не са обезпечени газовите доставки за Българи с LNG, единствено че въобще няма запазен потенциал и няма слот терминали. Онези митични седем контрактувани танкера на четири пъти по-ниска цена в последна сметка се оказаха една оферта, за която само и единствено за един танкер ще има търпима цена, сподели още тя.

Не стана ясно Кирил Петков и делегацията му, когато посещаваха Съединени американски щати, Азербайджан, когато бяха на вечери в Солун, какво са договаряли, с кого са договаряли, добави Атанасова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР