Петков обяви и че в ББР новото ръководство е спряло

...
Петков обяви и че в ББР новото ръководство е спряло
Коментари Харесай

Петков: Спрян е строежът на административния небостъргач за близо 190 млн. лева

Петков разгласи и че в ББР новото управление е спряло 120 000 лева, предопределени за компенсации на предходния юридически отдел, който е освободен.

Новото управление обаче е наело една от топ адвокатските адвокатски фирми в София, с цел да апелира изплащането на това обезщетение и по този начин сумата е била спестена. Сега е в ход конкурс за наемане на нов юридически екип н банката. 6 от адвокатски фирми ще се борят за мястото, добави той.

Петков разяснява и сдружение, в което е взел участие преди години, като посочи, че до момента в който е бил част от него, то не е подавало документи за градеж:

„ Аз съм взел участие във „ Волаком “, само че сдружението не подава документи за право на градеж. Върнахме си вложенията за по-малко от 6 месеца, изкупиха ни сътрудници през август 2013 година И на база на последващо решение на министър Драгомир Стойнев месеци по-късно на 29. 11. клъстерът подава документи още веднъж, а те получават правото на градеж януари идната година. Когато тази компания е придобила правата, аз нямам нищо общо с нея, а когато аз съм, не се подават документи. Придобито право на градеж е било, когато не съм част от управителния съвет “, сподели министърът на стопанската система.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР