Петков: Не съм доволен от министър Йоловски, ПП-ДБ обаче ще

...
Петков: Не съм доволен от министър Йоловски, ПП-ДБ обаче ще
Коментари Харесай

Петков: Не съм доволен от министър Йоловски, ПП-ДБ обаче ще изчака решението на Денков и Габриел

Петков: Не съм удовлетворен от министър Йоловски, ПП-ДБ обаче ще изчака решението на Денков и Габриел.

Не съм удовлетворен от работата на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, парламентарната група на ПП-ДБ обаче ще изчака решението на Денков и Габриел.

Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание.

„ Мисля, че в случай че бяха направени всички неща по метода, по който трябваше да бъдат направени, най-вероятно щяхме да имаме избори, в които и първи, и втори тур да бъдат с електронно гласоподаване. Най-вероятно нямаше да имаме 400 000 невалидни бюлетини “, съобщи Петков.

Кирил Петков разяснява и думите на президента Радев, който дефинира министрите в кабинета като пешки. По думите му няма никой, който да стои зад министрите. 

Петков разяснява и абсурда към връщането на мигранти от Виена в София по силата на Дъблинското съглашение. Пред медиите той изясни, че са получили информация от Министерски съвет, че става дума за 18 души.

„ Става дума за 20 индивида от постоянни полети. Това е регулярен полет. И това е цялата численост. Някакви хора се пробват да създадат подправена вест. Как от 18 души правиш хиляди, питайте сътрудниците от „ Възраждане “, сподели още Петков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР