Петко Петков, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. писаха

...
Петко Петков, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. писаха
Коментари Харесай

Петко Петков: Хакнатият мейл на Евгений Зобнин показва шокиращи р...

Петко Петков, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

писаха неотдавна за хакнатият мейл на Евгений Зобнин, помощника на Бабаков в съветската Дума. Дъмповете ни бяха изпратени. В тях има имейли и криптирани атачмънти. В част от имейлите се приказва за Турски Поток, за Радев и някои топли връзки с ГЕРБ, като бате Бойко и кака Теменужка.

Щастлив съм да ви споделя, че екипът от елфи съумя да пробие отбраната на файловете и към този момент имаме достъп до наличието. Със сигурност има нови - ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ към Турски Поток, както и редица други.

 



 

“Началото на декември 2018: Болгарская правящая партия обратилась к нам за поддержкой в этом вопросе. Был проведён ряд контактов, результатом которых стали принципиальная договоренность с руководством социалистической партии, последующая замена имевшегося координатора голосования в Партии на более лояльную фигуру и, в итоге, единогласное голосование оппозиции «за» новую энергетическую стратегию Болгарии, предложенную правящей партией ".

* Бойко се е обадил на руснаците, те са си пуснат връзките в Българска социалистическа партия, сменили са някого в Българска социалистическа партия с по-лоялен и по този начин енергийната тактика е призната от ръководещи и съпротива.

** Това е единствено малък акцент от информацията, с която към този момент разполагаме. Вече знаем, че Зобнин не е идвал до България, цялата връзка се е осъществила през имейли, с които е докладвано на Бабаков за “прогреса ”, можем елементарно да свържем написаното с действителни събития.

*** Таско Ерменков: " И на следващия ден, в случай че, не дай боже, бъдат заложени въпроси: „ Вие за какво взехте това решение? “, Министерският съвет да каже: „ Парламентът ни разпореди това ".

**** Докладите ма ДАНС са пренебрегнати от Бойко, Главчев/Радев, отново Бойко/Караянчева и отново Радев.

***** Бързали са задоволително с този план (да е подготвен за 2020), че да не е било въпрос за пари. Както се досещате - някой е имал потребност да заобиколи Украйна.

 

***** Бойко Борисов - “Пълен съпорт ” и едни 50 милиона за арабите, спечелили поръчката, да си мълчат.

Симпатичен съветски консултант си е поръчал каравана от Съединени американски щати и BMW от Франция, прекарвайки ги през Сърбия и заобикаляйки глобите.

Политическа партия това е единствено топ-а на айсберга. Предали сме документите на всички способени и заинтригувани лица. Това (разбира се) не включва търсачите на “червени пирати ”, тъй като те са прекомерно заети, да громят българската престъпност. В документите са налични съответни имена, компании и числа и извънредно забавни елементи, които демонстрират корупция на най-високо равнище както в България, по този начин и Русия.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР