Петко Димитров е бесен на Биг брадър“! Бизнесменът се закани

...
Петко Димитров е бесен на Биг брадър“! Бизнесменът се закани
Коментари Харесай

Пълен обрат! Петко Димитров побесня на „Биг Брадър“ и се закани люто: Давам ги на съд!

Петко Димитров е гневен на „ Биг брат “! Бизнесменът се закани да съди предаването, написа вестник „ България през днешния ден “.
Причината за гнева на предприемача е, че брачната половинка му Яна припадна в къщата, само че продуцентите не взимат под внимание това.
За пръв път виждам какво се случи с нея. Ще осъждам „ Биг брат “, изригна в ефира на „ На кафе “ Петко. Продуцентите са разбрали първи, че й е зле, само че нищо не са създали. Гледам малко сезона, който върви в този момент “, добави предприемачът, който остана на крачка от крайния триумф.

В същото време стана ясно, че синът на журналистката Мира Добрева отхвърля да върви на учебно заведение. 10-годишният Жоро Торнев-младши търпял злобни насмешки от съучениците си, поради държанието на майка си във ВИП Брадър. Положението станало нетърпимо след намеците на Кулагин, че Мира си пада по 25 години по-младия от нея Атанас Колев, твърди седмичникът „ Галерия “.
„ Кулагин изговори толкоз грозни и вулгарни думи против Мира, че дребният Жорко към този момент отхвърля да върви на учебно заведение с цел да не му се подиграват.

Той и съучениците му са във възраст, в която се нараняват и наскърбяват между тях без задръжки. Въпреки, че Жоро е ученик на частно елитно учебно заведение и там не липсват злобни деца “, разясняват близки до фамилията.
Макар татко му Георги Торнев да му е забранил да гледа шоуто, в школото се намирали „ услужливи “ деца, които му показвали клипове с репликите на Кулагин.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР