Петко Димитров буквално заби нож в сърцето на Божана, която

...
Петко Димитров буквално заби нож в сърцето на Божана, която
Коментари Харесай

Скандал разтресе ВИП Брадър! Петко заби нож на Божана

Петко Димитров безусловно заби нож в сърцето на Божана, която от самото начало на „ ВИП Брадър ” бе най-близкия му човек. Въпреки че устата готвачка бранеше като гневна шефа, както тя титулува притежателя на нощни заведения, през вчерашния ден вечер той уточни Мира вместо нея като най-достойния човек за финала.

Божана на скри разочарованието си, само че се остави Петко да я прегърне след думите си. Победителката в „ Мастър началник ” одобри обяснението му, че няма кой различен да се застъпи на Мира, до момента в който Божана към този момент бе получила гласа на Лора Караджова.



Въпреки скалъпеното надве –натри пояснение, повече от ясно е, че невъздържаното държание на Божана идва допълнително на Димитров. В днешния епизод ще станем очевидци на скандал сред нея и Лора. Двете бяха доста близки, само че готвачката съумя да утежни връзките им броени дни преди финала.

Зрителите всеобщо плюят кулинарката. Петко одеве, наказа своя правилен боец Божана, която му игра по свирката през множеството време и очевидно не разбра, че беше употребена и дирижирана от " шефа " на къщата ”, разяснява Свилен Добрев, написа hotnews.bg. Божана е цялата дивотия от къщата събрана в нея тя трябваше да напусне през днешния ден, написа Сузи Димитрова след вчерашния лайф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР