Петият ден от ATP финалите в Торино ще ни донесе

...
Петият ден от ATP финалите в Торино ще ни донесе
Коментари Харесай

7 различни сценарии: Кои двама измежду Джокович, Синер и Руне ще продължат в Торино

Петият ден от ATP финалите в Торино ще ни донесе развръзката в " Зелената група ", а тя чака да бъде извънредно зрелищна, тъй като всеки един всред Новак Джокович, Яник Синер и Холгер Руне има своите шансове да продължи към 1/2-финалите на надпреварата.

Световният номер едно ще открие програмата за деня, изправяйки се против резервата Хуберт Хуркач. Полякът заменя контузения Стефанос Циципас и няма никакви шансове за класиране напред, само че може да се награди в края на сезона с едни спомагателни 200 точки за ранглистата, както и 400 хиляди евро към банковата си сметка, в случай че за пръв път в своята кариера надвие 6-кратния първенец. Джокович пък сигурно ще се класира напред при 2-сетова победа, само че нещата незабавно ще излязат от неговия надзор, при положение, че Хуркач завоюва даже един сет.

Холгер Руне пък ще се нуждае от наложителен триумф над Яник Синер, с цел да помрачи настроението на почитателите в зала " Pala Alpitour ". Италианцът все още е водач в този поток, надигравайки Стефанос Циципас и Новак Джокович, само че може да не продължи към финалната четворка, в случай че сърбинът надвие първенеца от Шанхай с 2:0 сета, а самият той отстъпи в поредни сетове на скандинавеца.

Програмата за четвъртък на ATP финалите в Торино:

1. Едуар Роже-Васлен / Сантиаго Гонзалес - Иван Додих / Остин Крайчек (не преди 13:00 часа)

2. Новак Джокович - Хуберт Хуркач (не преди 15:30 часа)

3. Марсел Гранойерс / Орасио Себайос - Максимо Гонзалес / Андреас Молтени (не преди 19:30 часа)

4. Яник Синер - Холгер Руне (не преди 22:00 часа)

Updated Green Group scenarios
— Mario Boccardi (@marioboc17)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР